Wij gaan weer open!

Wij gaan weer open!

Maar wel met enkele afspraken. Welke? Dat lees je hieronder.

Omwille van ieders veiligheid heeft een afspraak via videobellen voor ons nog steeds de voorkeur. Mocht je toch bij ons op kantoor langs komen, dan vragen we je met het volgende rekening te houden.

Kom met maximaal twee personen.

Bij binnenkomst op ons kantoor verzoeken wij je je handen te desinfecteren met de gel die op de balie staat.

Voor zover mogelijk word je gelijk doorverwezen naar de spreekkamer waar wij veiligheidsschermen hebben geplaatst. Onze secretaresse laat je zien waar je kan gaan zitten. We vragen je daarbij de afstand van anderhalve meter in acht te nemen.

De advocaat met wie je een afspraak hebt, neemt plaats aan de andere kant van het scherm. Ook zij heeft haar handen gedesinfecteerd voordat de afspraak begint. Uit veiligheidsoverwegingen zullen we je geen koffie of thee aanbieden en kan er geen gebruik worden gemaakt van onze wc.

We vragen je stukken zo veel als mogelijk digitaal aan te leveren of in kopie mee te nemen naar de afspraak. Zo hoeven er zo min mogelijk stukken door verschillende mensen aangeraakt te worden.

De advocaat met wie je een afspraak hebt gehad, begeleidt je weer naar buiten. Ook hier weer het verzoek anderhalve meter afstand te houden.

We werken uitsluitend op afspraak. Dit geldt ook voor het afleveren van stukken. We vragen je voordat je stukken komt afleveren contact op te nemen met ons kantoor. Dat kan ook via de WhatsApp van het secretariaat. Zij zijn bereikbaar via 06 – 82 93 07 63.

Mocht je hierover nog vragen hebben, dan mag je vanzelfsprekend contact opnemen met ons kantoor op 0118-700 234.

Hopelijk tot snel!