Wie zijn wij

Qudos Advocaten is gevestigd in het centrum van Middelburg, het middelpunt van het Zeeuwse rechtsbestel. Niet alleen de rechtbank, maar ook P.I. Torentijd, Reclassering Nederland, de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Jeugdzorg en het Juridisch Loket zijn in Middelburg gevestigd. Qudos Advocaten staat daarmee midden in de juridische samenleving.

Daarnaast zijn wij per 10 februari 2015 een samenwerking aangegaan met mr. Sandra van Steenberge die is gevestigd in Terneuzen, met haar kantoor Qudos Zeeuws-Vlaanderen. Daarmee staan we ook dichtbij de rechtzoekende in Zeeuws-Vlaanderen. De samenwerking maakt het mogelijk om zo dicht mogelijk bij uw woonplaats een persoonlijk contact met de desbetreffende advocaat te realiseren.

Wij schromen er niet voor om te procederen (in eerste aanleg of in hoger beroep), maar staan ook voor u klaar met een gedegen advies. Indien mogelijk proberen wij een oplossing voor het geschil te vinden buiten de rechter om. Lukt dat niet, geen probleem. De advocaten van Qudos Advocaten hebben samen 18 jaar ervaring in de advocatuur en wij beschikken dus over voldoende proceservaring om uw belangen op de juiste wijze te behartigen in een procedure bij de rechtbank of het gerechtshof.