mr. S. (Samantha) van de Voorde

Samantha van de Voorde is geboren en getogen op Walcheren. Zij volgde haar studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, maar heeft Zeeland daarbij nooit verlaten. Het was voor haar dan ook vanzelfsprekend om in Zeeland haar carrière in de advocatuur te starten.
Al tijdens haar studie werkte Samantha als juridisch medewerkster op een advocatenkantoor. Na haar afstuderen is zij direct als advocaat-stagiair begonnen, waarbij zij door haar juridisch medewerkerschap al over de nodige ervaring beschikte. Inmiddels is zij alweer enige tijd werkzaam als advocaat. Samantha kan uw belangen behartigen in het strafrecht, het jeugdrecht, het psychiatrisch patiëntenrecht, maar ook in het kader van het personen- en familierecht. Samantha beschikt over alle benodigde kwalificaties om u in deze rechtsgebieden bij te staan. Samantha heeft eveneens succesvol de specialisatieopleiding strafrecht aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen afgerond en is strafrechtspecialiste.
Samantha haar passie ligt bij het pleiten. Niet voor niets heeft zij in 2011 de Zeeuwse pleitwedstrijd gewonnen. Zij zal uw standpunt daarom ter zitting stellig en duidelijk verwoorden.
Indien u vragen heeft over eerdergenoemde rechtsgebieden dan kunt u natuurlijk contact met haar opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Samantha is lid van de navolgende specialisatieverenigingen:

– Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA, www.nvsa.nl);
– Vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN, www.vpan.nu).