mr. E. (Evelien) Sijnesael

Evelien Sijnesael is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen. Na haar studie in Tilburg keerde ze terug naar Zeeland om als advocaat-stagiair aan de slag te gaan. Tijdens haar studie werkte ze bij de rechtbank Middelburg. Haar afstudeerstage liep zij bij Bureau Jeugdzorg Zeeland. Het recht heeft zij dus vanuit verschillende invalshoeken gezien.

Na de drie jaar durende stage heeft zij met goed gevolg de specialisatieopleiding van de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars afgerond. Evelien is naast advocaat dus ook mediator en zoekt graag samen met cliënten naar een passende oplossing voor de gevolgen van hun echtscheiding.

Evelien is ook specialist jeugdrecht. Zij heeft de specialisatie jeugdrecht van het Eggens Instituut gevolgd. Daarnaast is zij bijzonder curator. Voor al uw vragen over het familierecht, jeugdrecht en mediation kunt u bij haar terecht.

Evelien wordt gewaardeerd om haar betrokkenheid bij de cliënt, het vinden van creatieve oplossingen voor geschillen en het prettige, laagdrempelige contact.

Evelien is lid van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators.