Qudos Advocaten neemt de praktijk van mr. Eduard Smit over

Na 33 jaar beëindigt mr. Eduard Smit zijn advocatenpraktijk. Hij heeft Qudos Advocaten verzocht zijn cliënten verder bij te staan. Als u na 2 december 2016 telefonisch contact opneemt met mr. Smit zult u daarom één van de medewerksters van ons kantoor aan de lijn krijgen. Zijn vaste telefoonnummer is dan namelijk naar ons kantoor doorgeschakeld. Ook uw e-mails zullen door één van onze medewerksters worden beantwoord.

Mocht u onverhoopt in aanraking komen met politie en justitie en voorkeur hebben voor bijstand van mr. Smit, dan kunt u vanaf 2 december 2016 vragen naar Rivka Davidse, Samantha van de Voorde, Sandra van Steenberge of Eva Kempe. De politie is op de hoogte dat voorkeursmeldingen voor mr. Smit naar Qudos Advocaten moeten worden verzonden, maar het kan natuurlijk gebeuren dat zij u toch doorsturen naar een dienstdoende piketadvocaat. Schroom niet om dan alsnog contact met ons op te nemen zodat wij u verder kunnen helpen. Wij doen ons uiterste best om u dezelfde bijstand te verlenen als u gewend was van mr. Smit.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met u en danken mr. Smit voor het door hem in ons kantoor gestelde vertrouwen.