Maatregelen Corona

Ook ons kantoor wil onder de allesbepalende lijn blijven en volgen dus het advies van het RIVM. Dit voor onze veiligheid en de veiligheid van onze medewerksters. Voor u betekent dat het volgende:

Onze besprekingen vinden alleen nog plaats via videobellen. Ook de reeds geplande besprekingen zullen worden gehouden middels videobellen. U wordt door ons gebeld of u dit wil, of dat u ervoor kiest uw afspraak te verplaatsen naar een datum na 6 april 2020 (of zoveel eerder of later als het RIVM adviseert).

Onze deur staat normaal letterlijk en figuurlijk wagenwijd open. Nu is dat alleen nog figuurlijk. Onze deur blijft dicht. Stukken kunt u in de brievenbus doen. Alleen in hoge uitzonderingssituaties doen wij de deur voor u open. U wordt dan gevraagd uw handen te desinfecteren.

In verband met het sluiten van de scholen en de kinderopvang en omdat wij in ploegen werken kan het zijn dat uw advocaat tijdens de reguliere kantoortijden niet werkt. Zij werkt dan wellicht in de avond. Het kan dan dus ook voorkomen dat u in de avond door uw advocaat gebeld wordt.

Alle zittingen gepland op of na 17 maart 2020 en tot 6 april 2020 komen te vervallen, tenzij er sprake is van een hoge urgentie of wanneer de de rechten van de verdachte of rechtzoekende worden geschonden als de zitting niet doorgaat. U kunt er vanuit gaan dat de zitting die voor u gepland is niet doorgaat, tenzij wij u bellen.

De instellingen gaan op slot. Dit betekent dat wij onze cliënten in de PI of Emergis niet of nauwelijks kunnen bezoeken.

Wij zijn telefonisch gewoon goed bereikbaar. Wij zijn u van dienst zoals wij dat altijd zijn, maar alleen op een andere manier. Wij nemen zo onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de wereld zo snel mogelijk Corona-vrij te krijgen. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Hartelijke groet,

 

De dames van Qudos Advocaten

Dit is de allesbepalende lijn in de coronacrisis NOS