Honorarium

Bij Qudos Advocaten kunt u altijd terecht voor goede rechtsbijstand. Wij staan u bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel de toevoeging genoemd) of op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief. Voor mediation en politierechterzittingen geldt dat een vast tarief kan worden afgesproken, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand hangt af van uw inkomen en vermogen in het peiljaar (twee jaar voor het jaar waarin de toevoeging wordt aangevraagd). Of u binnen de grenzen valt kunt u beoordelen op de website voor de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org). Minderjarigen en gedetineerden komen vrijwel altijd voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking.

Indien u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt dan staan wij u bij op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief. Wij hanteren concurrerende tarieven en bieden een zeer goede prijs-/kwaliteit-verhouding. Wij sluiten bovendien zo veel als mogelijk aan bij uw financiƫle situatie. Waar wij veel waarde aan hechten is eerlijkheid. Wij zullen u nimmer een procedure adviseren en u opschepen met de daarbij komende kosten indien wij al van te voren kunnen inschatten dat uw zaak niet kansrijk is.

U kunt vrijblijvend informeren naar onze tarieven en mogelijkheden.

Qudos Advocaten en Qudos Zeeuws-Vlaanderen maken geen gebruik van een derdengeldenrekening.